Konsiderata diagnostike dhe të ndërhyrjeve terapeutike në anemitë e moshës pediatrike dhe të adoleshencës

Konsiderata diagnostike dhe të ndërhyrjeve terapeutike në anemitë e moshës pediatrike dhe të adoleshencës Në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, në datën 20 Mars 2018, në kuadrin e aktiviteteve të Edukimit në vazhdim, të ofruara nga Universiteti i Mjekësisë u zhvillua seminari me temë: “Konsiderata diagnostike dhe të ndërhyrjeve terapeutike …

KONFERENCA E PARË E DEPARTAMENTIT DRSHIKIOGJ “KONFERENCA E SHKENCAVE TEKNIKE DIAGNOSTIKUESE DHE REHABILITUESE. SFIDAT DHE PRESPEKTIVA”

KONFERENCA E PARË E DEPARTAMENTIT DRSHIKIOGJ “KONFERENCA  E SHKENCAVE TEKNIKE DIAGNOSTIKUESE DHE REHABILITUESE. SFIDAT DHE PRESPEKTIVA”   12-13 Prill, 2018   Departamenti i DRSHIKIOGJ, Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike, Tiranë njofton studentët, pedagogët dhe profesionistët e shëndetit se, pas një pune intensive të stafit organizativ-shkencor të përbërë nga pedagogë të …