Njoftimi lidhur me aplikimet per pranimet ne programet e ciklit te dyte te studimeve “Master Profesional” dhe “Master i Shkencave” per vitin akademik 2020-2021.

UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE   NJOFTIM NE LIDHJE ME ORARIN E APLIKIMIT NE MASTER SHKENCOR MASTER PROFESIONAL AFATET PER APLIKIMET E STUDIMEVE TE CIKLIT TE DYTE TE STUDIMEVE PRANE FSHMT AFATET ( aplikimi, shpallja e fituesve, ankimimi, regjistrimi dhe shpallja e listes perfundimtare). DOKUMENTACIONI PER APLIKIM …