Kërkimi shkencor nuk mbaron kurrë! *** AADF nëpërmjet projektit CleanScore shpall “Konkursin Kombëtar të Punimeve Shkencore” për fushat: 1. Arsim dhe Lidership  2. Sipërmarrje dhe Ekonomi  3. Turizëm Kulturor dhe Eko-turizëm  ***  CleanScore ka mundësuar për universitetet publike partnere qasjen në një nga libraritë digjitale më të mëdha në botë …

PLATFORMA ONLINE EASYWEB LMS

UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE KETU JANE UDHEZIME QE NDIHMOJNE PEDAGOGUN DHE STUDENTIN SI TE KENE AKSES DHE TE PERDORIN PLATFORMEN EASYWEB LMS  NE UNIVERSITETIN E MJEKESISE,TIRANE Udhezues per aktivizimin e perdoruesve te studenteve ne platforme Administrimi i pedagogeve dhe studenteve ne nivel lende Udhezues platforma elektronike …