NJOFTIME

NJOFTIM PER ZBATIMIN E PAKETES SE ARSIMIT

miratimi i listes se studenteve me note mesatare 9-10,qe perfitojne pergjysmim te tarifes vjetore te shkollimit per vitin akademik 2018-2019 per ciklin e dyte
 Vendimi Nr.4 i Bordit te Administrimit

 

FORMULARI I KRITEREVE PER PERFITIM BURSE 2018-2019

UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSESORE TEKNIKE

NJOFTOHEN TE GJITHE STUDENTET E FAKULTETIT TE SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE TE SHKAROKOJNE FORMULARIN E KRITEREVE PER PERFITIM BURSE PER VITIN AKADEMIK 2018-2019

NJOFTIM PER VENDE TE LIRA PUNE

PER PERSONEL AKADEMIK ME KOHE TE PJESHME NE FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE PER VITIN AKADEMIK 2018-2019

NJOFTIM LIDHUR ME APLIKIMET PËR PRANIMET NË PROGRAMET E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE MASTER PROFESIONAL DHE MASTER I SHKENCAVE NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË VITI AKADEMIK 2018-2019

NJOFTIM NE LIDHJE ME GJUHEN E HUAJ