Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

RRETH FAKULTETIT

HISTORIKU I FAKULTETIT
  HISTORIKU I FAKULTETIT HISTORIA E SHKOLLËS SË INFERMIERISË, TIRANË Më 30 Dhjetor 1921 përshkruhen të dhënat e para mbi zhvillimin e infermieristikës si profesion edhe si shërbim, me edukimin,shkollimin dhe formimin përkatës. Ishte Kryqi i...
KONFERENCA
Previous Next KONFERENCË KOMBËTARE Kujdesi paliativ FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE – UNIVERSITETI I MJEKËSISË – TIRANË _____________________________________________________________________ 4 -5 Korrik, Korçë E mërkurë 4 Korrik     Mbërritja e pjesëmarrësve në Korçë   E Premte 5...
ORGANIGRAMA
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE
NJOFTIME
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE VENDIME BORDI                                                   ...
PUBLIKOHET RENDITJA PARAPRAKE E KANDIDATEVE NGA TROJET DHE KUOTAT E VECANTA ,VITI AKADEMIK 2021-2022
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE  RENDITJA PARAPRAKE E KANDIDATEVE NGA TROJET DHE KUOTAT E VECANTA VITI AKADEMIK 2021-2022 STATUSI AFTESI TE KUFIZUARA...
Read More "PUBLIKOHET RENDITJA PARAPRAKE E KANDIDATEVE NGA TROJET DHE KUOTAT E VECANTA ,VITI AKADEMIK 2021-2022"
DATAT TE RENDESISHME PER PRANIMET NE PROGRAMET E CIKLIT TE PARE DHE PROGRAMET E INTEGRUARA,VITI AKADEMIK 2021-2022
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE Data të rëndësishme për pranimet në programet e ciklit të parë dhe programet e integruara, viti akademik...
Read More "DATAT TE RENDESISHME PER PRANIMET NE PROGRAMET E CIKLIT TE PARE DHE PROGRAMET E INTEGRUARA,VITI AKADEMIK 2021-2022"
UDHEZIMET E MINISTRISE SE ARSIMIT,SPORTIT DHE RINISE PER VITIN AKADEMIK 2021-2022
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE Udhezim-nr.-10-date-15-05-2019 Për procedurat e aplikimit dhe të regjistrimit në institucionet e arsimit të lartë, i përditësuar të...
Read More "UDHEZIMET E MINISTRISE SE ARSIMIT,SPORTIT DHE RINISE PER VITIN AKADEMIK 2021-2022"
Kërkimi shkencor nuk mbaron kurrë! *** AADF nëpërmjet projektit CleanScore shpall “Konkursin Kombëtar të Punimeve Shkencore” për fushat: 1. Arsim dhe Lidership  2. Sipërmarrje dhe...
Read More ""
PUBLIKOHET RENDITJA PARAPRAKE E KANDIDATEVE NGA TROJET DHE KUOTAT E VECANTA ,VITI AKADEMIK 2021-2022
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE  RENDITJA PARAPRAKE E KANDIDATEVE NGA TROJET DHE KUOTAT E VECANTA VITI AKADEMIK 2021-2022 STATUSI AFTESI TE KUFIZUARA...
Read More "PUBLIKOHET RENDITJA PARAPRAKE E KANDIDATEVE NGA TROJET DHE KUOTAT E VECANTA ,VITI AKADEMIK 2021-2022"
DATAT TE RENDESISHME PER PRANIMET NE PROGRAMET E CIKLIT TE PARE DHE PROGRAMET E INTEGRUARA,VITI AKADEMIK 2021-2022
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE Data të rëndësishme për pranimet në programet e ciklit të parë dhe programet e integruara, viti akademik...
Read More "DATAT TE RENDESISHME PER PRANIMET NE PROGRAMET E CIKLIT TE PARE DHE PROGRAMET E INTEGRUARA,VITI AKADEMIK 2021-2022"
UDHEZIMET E MINISTRISE SE ARSIMIT,SPORTIT DHE RINISE PER VITIN AKADEMIK 2021-2022
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE Udhezim-nr.-10-date-15-05-2019 Për procedurat e aplikimit dhe të regjistrimit në institucionet e arsimit të lartë, i përditësuar të...
Read More "UDHEZIMET E MINISTRISE SE ARSIMIT,SPORTIT DHE RINISE PER VITIN AKADEMIK 2021-2022"
Kërkimi shkencor nuk mbaron kurrë! *** AADF nëpërmjet projektit CleanScore shpall “Konkursin Kombëtar të Punimeve Shkencore” për fushat: 1. Arsim dhe Lidership  2. Sipërmarrje dhe...
Read More ""
Procesi i zhvillimit te provimeve online
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE VENDIME NE LIDHJE ME PROCESIN E PROVIMEVE ONLINE PRANE UNIVERSITETIT MJEKESISE,TIRANE PER VITIN AKADEMIK 2020-2021 VENDIME UMT
Read More "Procesi i zhvillimit te provimeve online"
PLATFORMA ONLINE EASYWEB LMS
UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE KETU JANE UDHEZIME QE NDIHMOJNE PEDAGOGUN DHE STUDENTIN SI TE KENE AKSES DHE TE PERDORIN PLATFORMEN EASYWEB...
Read More "PLATFORMA ONLINE EASYWEB LMS"

HOME