PLATFORMA ONLINE EASYWEB LMS

UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE

KETU JANE UDHEZIME QE NDIHMOJNE PEDAGOGUN DHE STUDENTIN SI TE KENE AKSES DHE TE PERDORIN PLATFORMEN EASYWEB LMS  NE UNIVERSITETIN E MJEKESISE,TIRANE

Udhezues per aktivizimin e perdoruesve te studenteve ne platforme
Administrimi i pedagogeve dhe studenteve ne nivel lende
Udhezues platforma elektronike e edukimit
Vendimi i Rektorit nr 1 date 14.01.2021 per implementimin e platformes online EASYWEB LMS ne universitetin e mjekesise tirane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *