Departamenti i Lendeve Klinike

Departamenti I Lendeve Klinike, Infermieristikes se Pergjithshme, Infermieristikes ne Semundjet e Brendshme dhe ne Kirurgji

Ne daten 21 janar 2017, ne FSHMT u organizua konferenca “ Metodikat dhe mjetet e reja ne njesimin e praktikave infermierore”. Kjo konferece kishte si qellim evidentimin e pervojes me te mire ne organizimin e praktikave infermierore, ne te gjithe diplomat e fakultetit tone, ne nivelin Bachelor dhe Master. Nga ana tjeter ajo sherbeu si pikenisje per njesimin e silabuseve te praktikave infermierore, duke vendosur per kete qellim urat e bashkepunimit midis pedagogeve te brendshem, atyre te jashte dhe studenteve, si aktore aktiv ne realizimin me sukses te proçesit te praktikave infermierore.

1 Manika Kreka Prof. Asoc
2 Besnik Faskaj Master Shkencor
3 Elinda Gjata Doktor
4 Ergys Ramasaço Doktor/Dr.Dep.
5 Iliriana Zekja Prof. Asociuar/Dekan
6 Irida Pano Doktor
7 Suela Muça Master Shkencor
8 Vjollca Hajro Prof. Asoc
9 Xhensila Prendushi Doktor
10 Neritan Borici Master Shkencor
11 Rudina Pirushi Doktor
12 Denisa Bega Doktor
13 Elida Peka Doktor dhe Zv.Dekan
14 Etleva Rustami Doktor
15 Etleva Smakaj Doktor
16 Flora Zyberaj Doktor
17 Ledi Neçaj Doktor
18 Valbona Alliu Doktor
19 Valbona Bezhani Doktor
20 Stela Muça Master Shkencor
21 Arben Pilaca Profesor
22 Aurel Janko Doktor
23 Edlira Bylykbashi Doktor