DATAT TE RENDESISHME PER PRANIMET NE PROGRAMET E CIKLIT TE PARE DHE PROGRAMET E INTEGRUARA,VITI AKADEMIK 2021-2022

UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE

Data të rëndësishme për pranimet në programet e ciklit të parë dhe programet e integruara, viti akademik 2021-2022
DATA TE RENDESISHME .PRANIMET NE PROGRAMET E CIKLIT TE PARE DHE TE INTEGRUAR 2021-2022
Data të rëndësishme Pranimet në programet e ciklit të parë, të integruar të ciklit të dytë (Transferime, troje, kuota të veçanta dhe shtetas të huaj), 2021-2022
PRANIMET NE PROGRAMET E CIKLIT TE PARE ,TE INTEGRUAR TE CIKLIT TE DYTE (TRANSFERIME,TROJE,KUOTA TE VECANTA DHE SHTETAS TE HUAJ),2021-2022
Data të rëndësishme Pranimet në programet e ciklit të dytë, për vitin akademik 2021-2022
PRANIMET NE PROGRAMET E CIKLIT TE DYTE PER VITIN AKADEMIK 2021-2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *