PYETESORI I STUDENTIT

ne kuader te auditimit “Cilësia dhe tarifimi i shërbimeve studentore pranë IAL-ve publike” eshte përgatitur nje pyetësor për të vjelë opinionin tuaj mbi cilësinë e shërbimeve studentore që ofrohen pranë universiteteve publike. Pyetësori përfshin pyetje në lidhje me efektivitetin e shërbimeve dhe plotësimi i tij me përgjegjësi dhe sinqeritet do të ndihmonte

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfg-QUuMQ1XS3qN3-E7rCGs1dGsFvqva81_gA2moaymCLFfZA/viewform?usp=sf_link

 

 

2 Comments

  1. Pershendetje,
    Kam nevoj te kontaktoj urgjentisht sekretarin mesimore te FSHMT pasi nuk jane te qarte me vertetimet qe leshojn. Kush mund te me ndihmoj me nje email pasi nuk mund te paraqitem ne fakultet sepse jetoj jasht shqipris. Faleminderit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *