From our CleanScore team to your family, we wish you Joy, Happiness, Hope and Good Health! Together, let’s make 2021 the best year we can! CleanScore financohet dhe zbatohet nga Fondacioni Shqiptaro – Amerikan për Zhvillim (AADF) mbështetur dhe miratuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, si dhe Marrëveshjet …

LISTAT E FITUESVE NE MASTER SHKENCOR&MASTER PROFESIONAL NE FSHMT 2020-2021

UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE RIALOKIMET MASTER PROFESIOANL 2020-2021 RIALOKIMET MASTER SHKENCOR 2020-2021 APLIKANTE FITUES MASTER I SHKENCAVE 2020-2021 ZYRTARE APLIKANTE FITUES MASTER PROFESIONAL 2020-2021 ZYRTARE APLIKANTE FITUES MASTER SHKENCOR 2020-2021 FAZA E DYTE APLIKANTE FITUES MASTER PROFESIONAL 2020-2021 FAZA E DYTE APLIKANTE FITUES MASTER PROFESIONAL 2020-2021 …

Njoftimi lidhur me aplikimet per pranimet ne programet e ciklit te dyte te studimeve “Master Profesional” dhe “Master i Shkencave” per vitin akademik 2020-2021.

UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE   NJOFTIM NE LIDHJE ME ORARIN E APLIKIMIT NE MASTER SHKENCOR MASTER PROFESIONAL AFATET PER APLIKIMET E STUDIMEVE TE CIKLIT TE DYTE TE STUDIMEVE PRANE FSHMT AFATET ( aplikimi, shpallja e fituesve, ankimimi, regjistrimi dhe shpallja e listes perfundimtare). DOKUMENTACIONI PER APLIKIM …