PLATFORMA ONLINE EASYWEB LMS

UNIVERSITETI I MJEKESISE,TIRANE FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE KETU JANE UDHEZIME QE NDIHMOJNE PEDAGOGUN DHE STUDENTIN SI TE KENE AKSES DHE TE PERDORIN PLATFORMEN EASYWEB LMS  NE UNIVERSITETIN E MJEKESISE,TIRANE Udhezues per aktivizimin e perdoruesve te studenteve ne platforme Administrimi i pedagogeve dhe studenteve ne nivel lende Udhezues platforma elektronike …